Khamis, 16 Disember 2010

hanya tinggal beberapa jam , aku terbang ke indonesia

hari dah malam , malam untuk tido , tido bila malam , jangan ingat hari semalam
just pikir hari besok , hari baru , cerita baru :) haaaaa
mata dah mengantuk , otak pon dah gahai , dah serupa mcm panda dah aku nie ,


so SELAMAT MALAM <3
semoga mimpi manis , dan mimpi saya :)


SEKIAN TERIMA KASIH

yang benar
IDRIS MALIA COMEL ! *comel too penting ! HAHAHA

-THE EHD-

Rabu, 15 Disember 2010

shea lee

BHAHAHAHAHAHA time nie best siot , gelak2 dengan shea , jadi gila dgn shea , urghhh ! semua ada , pastu tibe2 shea buat drama plak , nangis tibe2 -.- sedih sebab kawan die buat hal katanya hmmmmmmmmm , kesian dowh , aku nak nangis , tapi x boleh , x de feel nak nangis , tapi si shea nie , perghhhhh die punyer feeling too , dalam dowh HAHAHAHAHHAHAHAHAHA bak kata adnan sempit " wa rempit2 jugak , tapi dalam hati ada taman " tapi kalau si shea nie plak " aku nie garang2 jugak , tapi touching tu lebih lebih dowh , bagaikan ada bunga bunga HAHAHAHHAHAHA " bodoh ! hmmmmmm dah2 aku main tibai je apa aku tulis nie , dah lambat nak pergi kubur cina act , yeah sorry botak , lambat ! byebye , nanti aku bagi link blog aku dekat kau yeah PANDA ! sumpah sayang kau !

Selasa, 14 Disember 2010

sampai kau bicara

Bila saatnya ku temukan indah di hatimu
Berapa lama waktu ku harus menunggu
Cahaya matamu menghiasi seluruh hatiku
Andai kau tau dalam lelap kusebut namamu
Aku masih menunggumu bicara
Kunanti jawapan di hatimu
Dalam gelap ini dalam diam ini

Kuharap nanti waktu yang akan menemukanmu
Apakah nanti hatimu masihkah milikku


Aku masih menunggumu bicara
Ku nanti jawapan di hatimu
Dalam gelap ini dalam diam ini
Ku masih menunggu


Kumohon dengarkan aku bicara
Kunanti jawaban di hatimu
Adakah diriku di dalam hatimu
Bila saatnya ku temukan indah di hatimu

seberapa pantas

seberapa pantaskah untuk kau ku tunggu
cukup indahkah dirimu selalu ku adilkan
mampukah kau hadir dalam setiap mimpi buruk ku
mampukah kita bertahan saat kita jauh

seberapa hebat kau untuk ku banggakan
cukupkah dirimu untuk selalu ku nantikan
mampukah kau bertahan dengan hidup ku yang malang
sanggupkah kau meyakinkan saat aku bimbang

celakanya jikalau kau hanya benar benar aku tunggu
hanya kau yang benar benar memahami ku
kau pergi dah hilang kemana pon kau suka
celakanya hanya kaulah yang pantas aku banggakan
hanya kau yang sanggup aku nantikan
biarkan lah aku selalu menantimu

seberapa hebat kau untuk ku bangga kan
cukupkah dirimu untuk selalu ku nantikan
mampukah kau bertahan dengan hidup ku yang malang
sanggupkah kau meyakinkan saat aku bimbang

mungkin kini kau telah pergi tanpa jejak
mengubur semua indah kenangan
tapi aku selalu menunggumu disini
bila saja kau berubah pikiran

celakanya jikalau kau hanya benar benar aku tunggu
hanya kau yang benar benar memahami ku
kau pergi dah hilang kemana pon kau suka
celakanya hanya kaulah yang pantas aku banggakan
hanya kau yang sanggup aku nantikan
biarkan lah aku selalu menantimu

masih menanti lagi 2 hari ,

jumaat , jumaat , jumaat
cepatlah hari jumaat , aku dah tak sabar nak hari jumaat :)
nak pergi sembahang jumaat , then habis je sembahyang jumaat , aku terbang pergi indon!
yeah yeah :) HAHAHAHAHAHAH

here we go , pantai bali<3 :)

Isnin, 6 Disember 2010

aku berjanji/bersumpah tidak kan sentuh bende nie lagi !







SEBAB KAU HIDUP AKU JADI HURA HARA ! KAWAN AKU LARI ENTAH KEMANA ! SEBAB KAU JUGAK KAWAN-2 AKU BENCI AKU ! SEBAB KAU JUGAK ORANG ANGGAP AKU NIE PEROSAK ! KAU NIE MEMANG PEMUSNAH HIDUP MANUSIA LAH SIAL ! URGHHHHHHHHHHHH ! HELL NO ! -.-

DENGAN INI AKU BERJANJI TIDAK AKAN MEMINUM DAH MENEGUK (BINATANG BODOH INI) *AKAN AKU CUBA UNTUK TIDAK MEMINUM NYA , DOA KAN AKU :)

nasihat seorang kawan , tidak lagi kudengari

life dah makin teruk ! -.-'
mana pergi life dulu ?
smoke ? drunk ? fight ?
huhhh .
dah otw nak start balik lah .
mana kau lisha ? mana kau ? aku perlukan kau sebagai penasihat aku sial ! mana kau ! =(

kau buat aku jadi gile lah . hmmmmmmmm .
aku sayang kau .
aku perlukan kau sebagai penasihat aku
tapi bile kite gaduh , kenapa kau tak nak dengar explain dari aku =(
kenapa engkau anggap aku ni penjahat ? kenapa kau anggap aku rosak ? sebab aku minum arak ? come on lisha , arak je pon , x kan sebab arak kau anggap aku penipu ? huh atleast aku minum arak , aku x pernah sentuh perempuan -.-'
hmmm

kenapa engkau doa kan aku "supaya mampos cepat" sebab aku jahat ? buat bende x senonoh ? HAHAHA dulu aku buat jahat , kau nasihat aku , tapi sekarang aku buat jahat sebab apa kau x nasihat aku ? yeah sebab dulu aku x minum arak , then sekarang aku minum arak , sebab ARAK hubungan kawan kita musnah ? ok fine ! aku sanggup tinggal kan ARAK sebab kau lah kawan !
kau tahu tak aku terasa gile bile kau ckp mcm tu " dah lah idris , u x payah lah nak buat baik dengan i , i know u dah start minum arak kan ? dah lah kau pergi mampos awal lah senang , daripada kau buat dosa nie " *seriusly ayat kau pekat lagi sedap bila di cecah dgn sos strawbery :)
serious sakit bile dengar kau ckp mcm tu .

aku perlukan kau sekarang ! mana kau ! aku rindu nak dengar bebellan kau too , cepat lah kasi telinga aku bernanah , mana kau lisha ! urghhhh *i harap u baca . amin :)

-THE END-

KAMI GENG SEHIDUP SEMATI !


















JANGAN TERHARU DENGAN CERITA SAYA

saya sayang awak !

saya sanyang sangat dekat awak , awak sayang saya ? hmmmmm

saya cinta sangat dekat awak , awak cinta saya ? hmmmmm

saya suka dan cinta dekat awak , time first time kita jumpe :) aww aww (time too dekat gig , saya duduk sorang2 dekat satu bangku nie , dengan hujan renyai2 :)dan saya nampak awak dengan kawan awak , time too awak comel sangat ! kawan awak pon comel :) saya ingatkan nak tegur , tapi .... alahai~ segan plak kan :D )

sampai je dekat rumah , saya online FB (facebook) saya , lepas too saya jumpe fb kawan awak :)then saya add lah :) saya chat dan kenal2 dgn kawan awak :D semua lah kan , selang beberapa hari kenal dgn kawan awak , saya tanyer die , " awak , awak ada x FB kawan awak masa dekat gig too ? kawan awak plak bercakap " eh ada ada , kenapa ? awak minat die ehh " then saya plak bercakap " HAHAHA mana ada lah , just nak kenal2 je *padahal dah malu tahap gaban dah nie " kawan awak pulak berkata , "add lah die , just search ***** ***** ***** alahai~ panjang kan sedap kodd nama too<3<3<3 , lepas too saya pon search lah kan , time too saya tgk default awak tengan makan ketam , aduiii~ *time too dah lah lapar , die boleh bantai pakai default too plak -.- HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH lepas too saya add awak , chat punyer chat , kenal punyer kenal , akhirnya lepak sama2 kan kan ? samapai skrg kita lepak HAHAHA

adeh ! penat lah nak refresh otak nie -.- sampai sini je boleh kan ? haaaa

jap jap ! tapi kenapa awak orang lain yg punyer ? aduiii spoil plak kat situ -.- *tunggu dan tunggu dan tunggu :)

saya sayang sangat dekat awak , nah ambik <3 saya nie , simpan dalam hati awak ehh ehh :) HAHAHAHAHHA entah apa aku mencarut nie , entah orang paham ke x apa aku tulis nie -.- *x de kerja carik kerja , buat cerita dah mcm karangan , kat sekolah x nak plak buat mcm nie -.- adehh~ kenapa kau nie pelik idris ? HAHAHA aku pelik kau kesah ? daaa HAHAHAHA

seriusly i love u A<3 :)

999 years and 364 days = 1000years :)

If you have 1000 years of age, I just want to have 999 years and 364 days, so I never have to live a day without you



The sun wouldn't be Red, the sea wouldn't be blue, the stars wouldn't be bright, I wouldn't be happy without you.



Everytime i close my eyes, I saw you Everytime I walk away I saw you but Everytime Youre infront me MY heart beat faster and faster Everytime you with me, you light up my life But I hope , you will shine my life forever





Behind your smile, I know there are sorrows.Behind your laughters, I know there are tears.But I want you to know that, behind you is me who always care for you.



while you gave him flowers, you gave me thorns when all you did is smilling to him, all what i did is mourn while you were happy, i was in blue coz while you loved him, i was in so in love with you... but the true love is when i shed tears and i still want you it is when you ignore me & i still love you& it is when you love another, i still smile and saying i'm happy for youthat is how i felt & that is how i feel about youtc always





I opened my wallet and I find it empty, reached into my pocket and found a few coins, searched my heart and I found you!Then I realized how rich I am *sorry kalau i mengarut , maklum lah dah pagi , mamai !



i love so much sayang ! <3 :)

sebelum meninggal , aku nak bende nie , amin !








desrtoyers fest ! wooo i'm coming !

nah ! terbaik aku bagi

"i slit my wrist to use the blood to write your name on a piece of paper to show you i love you, i open my heart for you to show my heart is beating faster because it says youre the one and only , but if you still dont believe me , i would die for you because i really love you , my life is worthless without you