Jumaat, 29 Julai 2011

Mencari cinta ? Atau pun cinta datang sendiri ?

Hi cinta , Bila lah aku boleh dapatkan kau ?
Asal kau susah nak dapat ? Asal kau susah nak datang dekat aku ?
Aku tahu untuk dapatkan benda tu kena banyak bersabar
Tapi aku tak boleh sabar , Sebab jealous tengok sweet couple dekat luar tu


Selasa, 12 Julai 2011

Cinta 1 Malam


Fitri NurFarhana<3

Dia pendek tapi bajet dia tinggi
Seorang yang tak reti nak menghargai dan menyayangi
Tapi dia comel *Eyuwwwwwwwww

Ksayang cinta kau untuk aku dah tamat
Satu hari yang amat aku hargai 

-The End-

Ahad, 10 Julai 2011

Oh Dybo


Adybah Padzil<3

Seorang yang suka gelak kuat kuat , kalau boleh hari hari dia gelak
Seorang yang berwatakan seperti kanak kanak , tapi sekali dia marah gigil lutut derr HAHA

Aku saja je update pasal dia , dia yang nak kan HAHA
FOR YOU INFORMATION SHE NOT " MY GIRLFRIEND "
Macam mana nak jadi girlf aku , dia dah ada boyf pun :( sedih sob sob 

-The End-