Jumaat, 30 Julai 2010

MUKA CANTIK/HENSEM tapi BODOH

haihhh
banggangnyer lah kau nie
kau tulis kat profile kau
"bila dah add too sila lah tegor ehhhh"
BAPAK KAU..AKU DAH TEGOR KAU
KAU BUKAN RETI NAK BALAS
APEWLAH BODOH SNGT KAU NIE MANUSIA

nak kate x skola,setiap minggu kau pgi
nak kte mak kau x ajr,mak kau ajr
tp apasal lah kau nie BAGAL sngt arhhhh.?
kau nak orng respect kau,tp kau x pernah nak respect orng
EHHHH sedap hati kau je kan
kau kate aku BAJET HOTT(!)
aku bukan bajet hott wei
aku mmng hot act
HAHAHA
kau nak kate aku nie
BUDAK ROSAK(!)
aku rosak pon,adew ke susah kan mak kau..?
x de kan
so kau jgn lah nak menyebok pasal hidup aku SYAITAN(!)
I DON'T CARE THIS IS MY LIFE
goo die lahh u FUCKERSSSSSSSSSSS(!)
bitch

Khamis, 29 Julai 2010

PROAKTIF vs INOVATIF

HAHAHA
best sial P vs I
I kalah P menang
HELL YEAH la PROAKTIF(!)
gempak gempak
chin dgn erman paling style dowh
chin(genji) bantai arif(bakyaa) ngan ell(budak citer gebang)
erman(erman tino) bantai amirul(panjang) ngan zul(zainu) smpai lunyai wei
HEBAT HEBAT(!)
HAHAHA
yg paling kelakar mse erman nak bntai firdaus(gendot)
mula2 citer nak bntai gendot lek2 erman boleh bantai orng lain plak
apadaaa kau erman..
mimpi kaa
HAHAHA
dah mcm CROW ZERO dah nie
yeah yeah
DIHARAP MINGGU DEPAN BOLEH BUAT LAGI(!)
GO GO GO proaktif<3<3<3
HAHAHA
:))

HARI BARBIE yannnn

helo guys(!)
wohoooo
hari nie best gila wei
satu hari aku jadi GILA(!)

chapter 1:

pagi yg indah ayam berkokok
mase kat skola aku kne ketuk dgn rotan
pukimak punyer cikgu
datang2 je trus kne rotan
tp x pelah kan
kau rotan aku,kau kne bahan dgn aku
best x GEMOK BABI(!)
HAHAHA

chapter 2:

petang yg indah ayam tido
mse nak sepak bola takraw tibe2 aku jatuh
sial punyer lantai court
apasal lah kau licin
klau x aku dah GULUNG dah bola tooo
HAHAHA

chapter 3:

malam yg sunyi sepi
baru balik dari MCD apiss jadi GILA BABI(!)
bawak moto mcm orng mabuk
kona sne kona sini
perghhhh
mcm baru lepas minum TIGER/TAISONG bhaiii

HAHAHA

Selasa, 27 Julai 2010

MARI BELAJAR

Aa
Bb
Cc
Dd
Ee
Ff
Gg
Hh
Ii
Jj
Kk
Ll
Mm
Nn
Oo
Pp
Qq
Rr
Ss
Tt
Uu
Vv
Ww
Xx
Yy
Zz

TAHNIAH
anda sudah menguasai
huruf-huruf tersebut

anda sudah boleh memasuki
DARJAH 1
='))


PENGETUA :
MUHAMMAD IDRIS
..............................

MIDDLE FINGERS

MIDDLE FINGERS FROM ME BABE
ambik la dowh
free kodd
TERIMAS

Isnin, 26 Julai 2010

27.07.10

woohooo
ari nie jadi PELAJAR CONTOH kat sekolah wei perghhhh bangge2
HAHAHA
jadi "PELAJAR CONTOH" untuk budak2 KURANG AJAR jelah kan.
itu je yg mampu aku jadi B-)

aku dapat gelaran nie dari cikgu sains aku(PUAN PAUZIAH)
sedap kan nme die *die yg ckp lah bukan aku
si pauziah nie mulut mcm sial dowh
suke hati bapak die je nak sound2 orng
herhhh
boleh buat gaduh kodd
HAHAHA
die nie kje nak carik pasal je dgn aku
pelik sial
padahal orng lain lagi teruk buat salah
tp aku yg kne
pppfffttt(!)

TERIMAS for si PAUZIAH sbb bagi aku gelaran nie
sedap kodd nme baru aku nie
:)

26.07.10

arhhhhhh(!)
ari nie adew best adew x best...
x best lagi bnyak daripada best
sial betol la ari nie
:((

BEST
-ari nie dapat ponteng sekolah wei,nyenyak kodd tidooo
HAHAHA
-aku tgk youjizz citer SORA AOI,MADISSON SCOOT,JULIANA ANVE perggghhh best gila babi lah
baik punyer(!)
-dapat bantai adek aku sbb kerek sngt,kan dah dpt burger tangan special satu
HAHAHA lain kali buat lagi ehhh
-dapat 500K chip dari uncle aku bhaiiii,HAHAHA bangge B-)
-dapat walls too walls dgn NABILA SAMSUHAR lame2


TAK BEST
-
x boleh kuar sbb kantoi ponteng
-duit belanje kne tarik
-motor dah x boleh bawak pgi sekolah
-gig dah dijarang kan oleh ibu
-dipakse baca buku oleh ayah
-ditumbuk oleh adek CILAKA(!)
-guitar aku rosak,BARBIE pnyer air,asl kau tumpah kat guitar aku
ppffftt(!)

arhhhhhh
dah cukup lah smpai sini aku tulis untuk ari nie
klau tulis pnjang2 buat sakit hati je
hishhhh
CILAKA(!)

Khamis, 15 Julai 2010

KEMBALI MENGUPDATE BLOGG

huhhhhh
dah lame x update blogg dowhhh
rinduuuuuuuuuuuuu
:(
then skrg aku buat blog baru
YEAHH
:))