Sabtu, 28 Mei 2011

MiraSabrina


ehem ehem , hai semua !
apa khabar ? yeah i know you all mesti baik kan
okay good , pada pagi ini saya terasa yang saya agak kebosanan
so dah tak tahu buat apa saya update lah blog nie :)

okay chalooooow , cerita dia macam nie
sebonar-bonarnyo den sajo jo lotak gambar ko kek belog eden nie haaa
den nak cerito sikit pasal gadih manih nie HAHAHAHA SANGAT LAH MANIS KAN ?
nie nak bagi tahu sikit , nie bukan girlf saya yeah , jangan salah faham :)
TERIMA KASIH

okay namo nyo Mira Sabrina * tuu jo namo yang eden tahu , namo panjang eh den tak tahu
tapi si mira ko suko dipanggil Miya Cabeyina *gedik kan ? oh yeaaaah~
HAHAHA habbit si miya nie suka sangat senyum
biasa lah budak manis :D HAHA
okay tuu sesuatu yang baik sebab senyum itu sedekah 
so makna nya hari-2 lah dia bersedekah kan kan ? ^^

okay sambung yang seterusnya , dia nie suka sangat mandi malam-malam
kita dah larang pun dia nak jugak 
bak kata nya " biarlah i nak wangi ! "
yeke dia pernah cakap ? entah tulis jelah HAHAHAHA
okay yang yang last , dia nie jenis yang tak suka makan ubat 
dengan itu saya berhasrat nak try sumbat ubat masuk dalam mulut dia 
dengan ini saya mengharapkan doa dari anda semua 
sekian terima kasih 

*idris dah merepek apa pun tak boleh
mira jangan marah eh , i tak kutuk apa pun pasal you
nie puji nie , haaaa okay kalau jumpa nanti belanja i eh ^^ wing wing
lastly 

-THE END-

Rabu, 25 Mei 2011

The End

2 may 2011 - 25 may 2011
(hampir nak 1month dah berakhir)
wahai ariyana nurhani binti ruslan yang tercinta
sorry sebab hubungan kita last-2 jadi macam nie 
i tak nak you sakit sebab i
i tak nak you susah sebab i
better i pilih jalan nie
maybe you boleh dapat orang yang lebih terbaik dari i , kan ?
so lepas nie jangan lah gaduh-2 lagi , jangan nak balik sekolah jalan kaki lagi
dengar lah cakap mama dengan papa
cakap dekat sis , impian i nak khawin dengan you tak tercapai , sorry

thanks sebab bahagiakan i walaupun tak lama
you are the best ever and ever , thanks sayang :)

so now cari lah lelaki yang boleh jaga you , boleh dekat dengan you
jangan pilih yang jauh-2 susah , nanti jadi macam nie lagi
dengar cakap i kay , good girl 

so take care , and iloveyou seriusly <3<3
ariyana nurhani binti ruslan

-THE END-
sweet memories ever

Isnin, 23 Mei 2011

DARI HATI YANG JUJUR DAN IKHLAS # jiwang pulak kawan

i bukan nak rosak kan hubungan kita honey
act i sayang sangat dekat you 
tapi apa kan daya , you jauh i pun jauh
bukan i tak percaya dekat you
i percaya you lebih dari orang yang i kenal

i bukan bosan dengan you act
i takut you tak dapat nak terima yang i jarang ada untuk you
sebenarnya salah i jugak sebab i selalu tak ada duit nak topup lah apa lah
tapi seriusly dalam sebulan nie duit memang i jarang nak dapat
you pun tahu kan apa sebab nya


then , pasal yang bosan tu you jangan lah salah anggap kay
bukan bosan act , i jeles dengan kawan-2 i sebenarnya
diorang lepak berdating , i melepak ? jadi penonton dia orang " berkengcamrama"
kadang-2 ada rasa nak cari lain , tapi i tak boleh nak lepas kan you
sebab apa ? sebab dalam banyak perempuan yang i kenal , you yang sangat-2 faham dah memahami i
THANK'S YOU :)

Ariey Hani<3

Ahad, 22 Mei 2011

Aku Dah Start Rasa Bosan Dengan Hubungan Nie -.- #sorry kalau i terjujur sayang

Jumaat, 20 Mei 2011

My Hope

sangat manis / so sweet
mula dari zaman kanak - kanak
pergi ke zaman remaja
akhirnya ke usia tua 

ariey hani <3

Khamis, 19 Mei 2011

Cita - cita tinggi sangat

IBU NAK KHAWIN ! DENGAN DIA NIE

Nice and Beauty

Thank's too ATHIRAH HATTA :) #lain kali i cari you lagi untuk edit blog nie

Ahad, 15 Mei 2011

oh honeymadu
plsssssssssss jangan hilang mood lagi sayang
i tak suka you moody
i tak suka tengok you nangis
i tak suka tengok you marah-2
serius jangan buat macam nie lagi kay

oh ariey hani <3

Isnin, 9 Mei 2011

I WANT TOO BE TOP !

Jumaat, 6 Mei 2011

6 JAHANAM #nama yang diberikan oleh PENGETUA SEKOLAH

semoga kumpulan ini akan kekal ke akhir tahun 2011
diketua oleh AMIRUL FARHAN ( panjangMAN)
ditolongi oleh MUHAMMAD ADIK ( alex )
diAJK kan oleh MUHAMMAD IDRIS ( boss ) #first army
MIKHAIL CHIN ( tiger ) #second army
MUZAMMIL ( gayboy fifi ) #third army
AKEM NAZLAN ( gagapMAN ) #tempat melepas geram / bahan



aktiviti harian :
menyayangi cikgu setiap hari
menyiapkan kerja sekolah setiap hari
senyap ketika berada didalam kelas
tidak memakan atau mengunyah makanan didalam kelas
tidak akan berada didalam bilik disiplin setiap hari

this is my life , my rules and my shit fucking damn :)

Khamis, 5 Mei 2011

coming soon


TAK SABAR NAK TENGOK CERITA NIE
TOLONG LAH CEPAT BULAN JUN !
EH LAGI LAMA TENGOK FLYERS NIE LAGI GELI HATI
ADUIYAI!
ILOVEIT

Isnin, 2 Mei 2011

iloveyouhoneymadu


ARIEYANA NURHANI
iloveyou sayang <3
02-may-2011 (07.01p.m)

Arieyana Nurhani

ARIEYANA NURHANI <3




02052011 * tarikh bahagia :)



iloveyousomuchsayang<3