Isnin, 4 April 2011

bual cara idris bersama blog beliau

idris : wei babi rindu kau lah , sangat rindu :'(

blog : apa bodoh lah kau nie malia , blog jadi babi , too lah kau banyak sangat hisap dadah HAHAHAHA

idris : embah mu , sebodoh-bodoh aku sebuta-buta aku , tak pernah lagi aku sentuh benda too , ewah~ bangga lah sial HAHAHA , kau apa khabar blog ? rindu aku tak ?

blog : eh eh kau tak payah mengaku yang kau bodoh , dari jauh aku tengok kau , aku dah tahu kau bodoh HAHAHAHA kita kan jarang bertemu , kita gurau kasar boleh kan ? wakakaka eh eh aku okay je dowh , kau ? aku rindu kau ? hmmmm kau nak jawapan jujur ke ikhlas ? Hahaha wakawaka eh eh mana kau nak pilih lah D:

idris : POKEMON ! agak sikit , bodoh-2 aku pon ada jugak aku blog :D ewah~ HAHAHA hmmmmmm gurau kasar ? ekeleh~ pon boleh pon boleh :D hmmm baguslah kau sihat , aku pon sihat jugak dekat sini , babi aku tanyer kau , kau tanyer aku balik -.- okay lah aku nak jawapan untuk kedua-dua nya sekali , first jujur second ikhlas , boleh ?

blog : kau pokemon ? aku action kamen :D aku lagi gempak dari kau , ha mampus ! HAHAHA hmmmm okay lah , soalan untuk jawapan jujur , okay aku rindu kau , jawapan untuk soalan ikhlas , serius aku tak rindu kau , buat apa aku rindu kau , kau dah lah JANTAN PUKI , haram jadah tak boleh percaya punyer olang , hahahah gurau bhai gurau bhai :D

nilai murni yang boleh didapati daripada ayat diatas ialah , BUDI BAHASA BUDAYA KITA :) HAHAHAHA

04.04.2011




comel right ? jujur lah comel kan ? HAHAHA , nama die hany *nama pun dah comel lagi lah muka die kan ? HAHAHAHA adui nak start dari mana pon aku tak tahu -.- adeh~ idea plssssssssssssssssssssss ! ah lantak pi lah , bukan nyer ramai pun baca blog nie , biase lah blog malia , bukan nyer best , kan ? HAHAHA okay kita start cerita pasal hany nie lah kay ? hany nie umur die 16 sama je macam aku :D wing wing , die tinggal dekat melaka , woooooooooooooooo jauh kan ? tapi dekat dengan hati aku awwww , ah sudah ! HAHAHA die nie baik , peramah , suara comel ohhhhh * lentok aku dengar suara kecik die too HAHAHA

INI CERITA HAPPY BHAI , CERITA SEDIH ? NIE CHECK BAWAH NIE :'(


okay cerita sedih nie terjadi pada hari bulan 04.april.2011 pada jam pukul 11.00p.m , kay citer die macam nie , aku putus kawan dengan die dowh :( TAMAT ! *sedih bangat dong :'(