Ahad, 26 Jun 2011

Hati kecil ku gembira untuk kali kedua

27.06.2011

" Miss P " orang yang aku ingat dah tak sayang aku
call aku ajak borak , omyyyyyygleeeee imissyouBabyWatson <3

Walaupun benda yang aku harap tak dapat
aku tak kisah , walau apa pun terjadi 
kau adalah satu - satunya Hardcore Comel <3 bagi aku
plsssssssss be nice sayang
peyqawatson

Sabtu, 25 Jun 2011

HARI YANG BAHAGIA JADI HARI YANG BERDUKA

assalammualaikum

cerita ini jatuh pada tarikh 25/06/11
bertempat di ONE CAFE , MEDAN TUANKU
pada pukul 4.00p.m sampai pukul 10.00p.m

Okay , cerita dia macam nie 
mula mula memang dah rancang dengan Miis P nak pergi gig bersama
lepastu dia tunggu lah dekat monorail MEDAN TUANKU kan
time tuu aku still lagi dekat monorail Bukit Bintang
kesian Miss P tunggu sorang sorang

tunggu punya tunggu akhirnya monorail pun sampai 
lepas tuu aku naik lah pergi MEDAN TUANKU
top tap top tap
dah sampai MEDAN TUANKU

sesampai nya aku di MEDAN TUANKU
aku dah sibuk mencari Miss P
cari cari cari tak jugak jumpa
aku buat lah CALL ME BACK dekat Miss P
akhirnya dia call jugak

Miss P : Hello , you dekat mana ?
Idris MALIA : Hello i dah sampai dekat medan tuanku lah , you mana ?
Miss P : oh jap jap i dekat seberang jalan nie
Idris MALIA : seberang jalan ? yang mana yang mana haishhh tak ada pun tipu eh ?
Miss P : serius ada jap jap
*sekali dia turun bagaikan bidadari dari awangan awwwww

dah jumpa semua senyum senyum semua
kami pun berjalan lah kearah ONE CAFE
sesampainya kami di OC kami pun duduk duduk , borak borak , gelak gelak semua
then masa dah sampai untuk masuk gig

didalam OC kami menjerit , melompat , berlari , moshi moshi semua
woooohoooooooo best best tapi semalam awek kurang :(
ah aku peduli apa Miss P ada dengan aku awwww <3

dah lama lama layan gig semua
hari pun dah malam 
gig pun stop buat seketika untuk menghormati azan magrib

time duduk duduk dengan Miss P lah
tetiba aku pandang lama je dekat muka dia
hati wa rasa macam Wiiiiiiiiiii aman je tengok muka dia

lama lama pandang aku pun dah bosan HAHAHA
aku layan headbang dekat depan , dia sorang sorang duduk dekat tepi
kesian dia , aku dah ajak dia tak nak padan lah muka

lepas je azan magrib , gig start balik time tuu THE PADANGs yang perform kalau tak silap
layan layan layan layan
aku dengan Miss P pun dah penat 
aku ajak dia keluar , ambik udara segar lah kan
duduk duduk duduk
ada lah sorang mamat nie aku tak kenal , tapi dia kenal aku
amboi~ , dia ajak aku masuk tapi aku tak nak
then dia selamba je ajak Miss P
dengan otak blur nya sebab kena pijak time stage dive
aku pun bagi jelah Miss P ikut dia

aku pun tak tahu apa Miss P buat dengan mamat tuu
aku ada lah risau jugak then aku masuk tengok dorang
masuk je dekat dalam aku tengok Miss P duduk sebelah dia
YA ALLAH
time tuu hati aku berkata " apa lancau , Eeeeeeeee memang boleh buat jeles "
then malas nak buat apa aku relaxxxxxxxxx , wa relax punya orang

lama lama aku tengok Miss P dah macam rapat je dengan mamat tu
hati aku berkata lagi " eh Miss P nie dah suka dekat mamat tuu ke ? "
" Miss P saja buat aku jeles ke apa ? "
" Miss P nie memang lah Grrrrrrrr "
semua yang hati aku cakap nie semua tanda tanda jeles kan ?
adakah aku telah jatuh cinta ? *blurp

time pun dah sampai , mama Miss P dah banyak kali call
aku tak tahu lah sebab apa , maybe dia suruh Miss P balik
Jam pun dah pukul 10.30
aku pun hantar lah dia pergi cari cab
lama tak lama tunggu cab sampai , Miss P pun naik , top tup top tup
Miss P dah hilang dari pandangan
aku pun segera kembali ke OC untuk jumpa asha ( kakak rare )

agak pukul 12.00 jugak lah sampai rumah 
thanks to asha sebab bagi tumpang kereta baru dia
perghhhhhhhhh laju bhai HAHA

sampai rumah aku rasa macam diri aku nie ada someting wrong tak kena
aku online dengan tak ada perasaan nya
aku buzz Miss P dekat IM aku terus mintak wing wing
then dia cakap
macam boleh hati saya telah dikeraskan jangan menyintai orang. kerana saya telah di sakiti oleh seseorang yang saya menyintai so, i CANT
ayat nie mendalam maksud nya bagi aku
tapi tak apa Miss P aku akan cuba sedaya upaya untuk tarik perhatian kau dekat aku :) 
*IDRIS BODOH IDRIS BODOH IDRIS BODOH IDRIS BODOH IDRIS BODOH

-the end-

Rabu, 22 Jun 2011

TAK SEMUA ORANG BAHAGIA 
TAK SEMUA ORANG JUGA BERDUKA
KITA SEHARUS NYA TABAH
CEKAL MENGHADAPI SEGALA NYA

APA YANG KITA HARAP
TIDAK SELALU NYA DAPAT
TETAPI APA YANG TIDAK KITA HARAP KAN
SELALU NYA DATANG MENGHAMPIRI DIRI KITA

OLEH ITU KITA HANYA PERLU BERSABAR
MENUNGGU DAN TABAH
DENGAN APA YANG SUDAH DITULIS OLEH NYA

saya bahagia bila awak bahagia

Isnin, 20 Jun 2011

AKU KAKI MENGANJING