Sabtu, 28 Ogos 2010

29.08.10 / hari ke 22 puase L sihat

yeah
ari nie mmng best
L dah elok sihat sejahtera di dalam bilik aku
HELL YEAH
thnx too ibu sbb sangup bagi aku duit untuk repair L
syg ibu MUWAH MUWAH
HAHAHA

manje kan,biase lah ank ibu katekan
HAHAHAH
lepas nie aku janji aku x kan marah2 L x nak hentak2 L dah
aku janji

iloveu Lappy<3<3<3 :)

L rosak

kali pertama L rosak lame gila (3 minggu)

kali pertama L rosak
-hard disk rosak(3 hari)

kali kedua L rosak
-hard disk,and battery rosak(seminggu)

and kali ketiga L rosak
-hard disk,battery,button on,charges,and kipas(3 minggu)
perghhh
sedih wei
banyak dah duit melayang sbb L
tp x pelah kan
disebab kan L aku snggup abis kan duit :)
I LOVE U Lappy<3<3<3 :)

Isnin, 2 Ogos 2010

HARI ULANG TAHUN YANG TERAMAT BEST(!)

chapter bangun pagi pergi sekolah :
ibu bgunkan,suruh pergi mandi and pergi sekolah

sampai kat depan pagar:
wohooo !!!
best kodd
dtg sekolah adew orng tggu kat depan pagar
HAHAHA
dah mcm PERDANA MENTERI dah nie
ewahhhhh

masa kat perhimpunan:
aduiiiii
time nie semua orng jadi gila
"hey idris,happy birthday ehhh,dah tua dah,x lame lagi goal lah nie"
pantat je ayt die kan
lancau lancau
"hey idris,happy birthday tau,hadiah x de penyepak adew,nak x.?
nie lagi lancau ayt die
"woi idris,bru 15 ke,,eleh kecik lagi nie"
ewahhh
bru 17 dah berlagak
wekkkkk -_-'

mase kat dalam kelas and mse belajar:
cikgu siot je bahan2 aku
"ehh budak too hari jadi lah,boleh baling telur nie"
sial punyer cikgu batu api plak kau ehh
budak2 kelas aku lagi cibai
"cikgu,saye adew duit RM10 je nie,cukup ke klau nak beli tepung ngan telur"
wooooo
ayt nie menakutkan aku wei
mse aku dgr je ayt nie
aku trus lari keluar kelas
HAHAHAHA
takut punyer pasal
cikgu ngan budak2 dalam kelas semua kejar aku
HAHAHAHA
ppffttt
=)

mase nak pgi bilik kh:
sebelum nak pgi bilik KH
dah sah2 lah kne mencomelkan diri dulu(pergi tandas)
dah abis pergi mencomel
sje2 jlan2 kat kelas bdk form 4
time smpai kat satu kelas nie
aku dgr budak2 dalam klas too ckp
"wei2,aku dgr cter hari nie birthday idris,betol ke.?
aku:betol la too wei,hari nie hari jadi aku kenapa.?
bdk form 4:ohhhh,balik nnti tggu kat depan pagar ehhh
aku:kau nak buat apew.?
bdk form 4:nak bagi kau hadiah lah wei
aku:ohhhh.ok2
*act aku tahu die nak bagi hadiah palng sepasial(telur+tepung+serbuk kari=hadiah sepasial)
HAHAHAHA

time balik sekolah:
aku x kne telur,x kne tepung,x kne papew,
mcm mne aku pergi sekolah,mcm too lah aku balik sekolah
HAHAHAH
selamat
wei
:)
HAHAHA

EPISOD 1 tamat(!)